Tara Reidin rinnat ihmetyttävät, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tara Reid on vilauttanut pariinkin otteeseen epähuomiossa rintavarustustaan paparazzien kameroiden edessä. Nyt tähti on kuitenkin pitänyt iltapuvun tiiviisti yllään, mutta juuri se on nyt aiheuttanut ihmetystä amerikkalaisissa viihdelehdissä ja blogeissa.

Nyt Yhdysvalloissa kyselläänkin, mitä on tapahtunut Taran rinnoille, sillä tähti esitteli rintavarustustaan tiukkaan vihreän asuun pukeutuneena. Silikonia tai ei, rinnat näyttävät ainakin kuvissa todella eriskummalliselta parilta. Voit tutustua Reidin valokuviin tästä, tästä ja tästä.

Kaksikymmentä vuotta valkokankaalla näytellyt 32 vuotias tähti nähdään tämän vuoden aikana peräti neljässä elokuvassa. Taran uran tunnetuimpia rooleja ovat olleet American Pie ja Julmia aikeita -elokuvat.