Britney Spears on jälleen ilman suojelijaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ailahtelevaisena popparina tunnettu Britney Spears on jälleen yksin ainakin ammatillisessa mielessä. Hän on nimittäin jälleen kerran antanut potkut managerilleen ja tiedottajalleen.

Manageri on saanut potkut jo ainakin neljä kertaa, ja jälleen kerran Britney on tilanteessa, jossa hän vastaa itse manageroinnistaan ja mediasuhteistaan.

– Hän vastaa nyt itse bisneksistään, New York Timesille vahvistettiin.

Lehden mukaan Spears nähtiin äskettäin kirjoittamassa sopimuksia Las Vegasiin avattavasta klubista. Edellisellä kerralla vastaavalla tilanteella oli suorastaan katastrofaaliset seuraukset, kun kukaan ei kontrolloinut lehtien kirjoituksia tai supertähden miljoonasopimuksia.

Erityisen tärkeä managerin ja tiedottajan työpanos on silloin, kun artistilta tulee uusi levy. Managerin ja tiedottajan tehtäviin kuuluu myös negatiivisten asioiden kiistäminen lehdistössä. Nyt Britney on siinäkin omillaan.