Kim Kardashian rohkeissa Playboy-kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hiltonin lähipiiriin lukeutuva Kim Kardashian poseeraa tulevana syksynä rohkeissa kuvissa Playboy-lehden sivuilla.

Täysin uutta vartalonsa esitteleminen ei julkkisneitokaiselle ole, sillä viime vuonna Kardashian ja tämän miesystävä, r&b-tähti Ray J, esiintyivät internetiin levinneessä kotipornovideossa. Videota levittänyt yhtiö joutui maksamaan Kimille miljoonakorvaukset. Siitä saakka monet lehdet ovat kosiskelleet tähtöstä sivuilleen.

Maailman tunnetuin miestenlehti vei kuitenkin voiton, ja Kim nähdään lehden syyskuun numeron sivuilla. Viime aikoina brittiläiset ja amerikkalaiset viihdelehdet ovat täytäneet sivujaan kuvilla Kardashianin ahterista, joka saa jopa Jennifer Lopezin latinotakamuksen näyttämään pieneltä. Tähti on varustuksestaan ylpeänä poseerannut usein rannalla uima-asussa.

Tähän mennessä tulevia Playboy-kuvia on luonnehdittu vain rohkeiksi, mutta vielä ei ole varmuutta ovatko kuvat alastonkuvia vai eivät. Joidenkin tietojen mukaan Kim olisi vahva ehdokas Pussycat Dolls -yhtyeen jäseneksi, mutta tietoa ei ole vahvistettu. Yhtyeen jäsen Kardashian ei ainakaan vielä ole.