”Tapa räppäri!” -peli suututti 50 Centin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent on raivostunut internetkampanjassa, jossa käytettiin luvattomasti hänen kuvaansa. Fifty on nyt nostanut oikeusjutun kampanjasta vastannutta Traffix Inc -yhtiötä vastaan ja hän vaatii tapauksesta miljoonan dollarin korvauksia.

Yhtiöllä oli käynnissä verkkokampanja, jossa oli 50 Centiä muistuttava piirroshahmo. Mainoksen tekstissä luki ”Ammu räppäri ja voit voitaa 5.000 dollaria!”. Mainoksessa ei siis käytetty lainkaan Fiftyn nimeä, mutta hänen lakimiehensä Peter Raymondin mukaan pelkän 50 Centin näköisen kuvan käyttö riittää loukkaukseen, Daily News uutisoi.

– Hahmo näyttää häneltä, eikä ole epäselvyyttä, etteikö sen tarkoitus olisi ollut esittää häntä, lakimies selvitti lehdelle.

Fifty raivostui erityisesti siitä, että mainos yllyttää väkivaltaan häntä vastaan. Stara tapasi 50 Centin viime vuoden keväällä Lontoossa. Lue haastattelu tästä!