Maailmankuulu tenoritähti teki itsemurhan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu tenori Jerry Hadley on kuollut. Hän menehtyi keskiviikkona maattuaan viikon verran tehohoidossa itsemurhayrityksensä jälkeen, CNN uutisoi.

Kriittisessä tilassa Poughkeepsien sairaalaan tuotu laulaja irrotettiin kaksi päivää aikaisemmin omaisten ja lääkäreiden päätöksellä laitteistosta, joka piti hänet hengissä. Taloudellisista ongelmista ja masennuksesta kärsinyt Hadley ampui itseään ilmakiväärillä 10. heinäkuuta kotonaan Clinton Cornersissa, noin 140 kilometriä New Yorkista pohjoiseen.

Hadley tunnettiin monipuolisena laulajana, joka lauloi kaikkea klassisesta popmusiikkiin. Hänen uransa kohokohtiin lukeutui vuonna 1989 Candide -ooppera, jonka pääosaa hänet valitsi maineikas Leonard Bernstein. Hän oli mukana myös Grammy-pystillä palkitussa Jenufa -oopperassa vuonna 2004.