Britney Spears kertoo kaiken nuorisolehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on lupautunut kertomaan kaiken OK! -nuorisolehden erikoishaastattelussa. Tähti itse yllätti kyseisen julkaisun päätoimittajan soittamalla hänelle itse. Britney kun antoi tiedottajalleen potkut viime viikolla.

Toimituksen puhelinvaihde oli ihmeissään, kun soittaja esitteli itsensä Britney Spearsiksi ja pyysi saada puhua päätoimittaja Sara Ivensin kanssa. Vaihde otti kuitenkin puhelun vakavasti ja yhdisti Britneyn esimiehelleen. Puhelimen päässä olikin lopulta oikea Britney ja Sara Ivens suostui oikopäätä erikoishaastatteluun.

Haastattelussa Britneyn odotetaan kertovan avoimesti elämästään, perheestään, avioerostaan, entisestä aviomiehestään ja lapsistaan. Haastattelun sisältävän lehden pitäisi olla kauppojen hyllyillä mahdollisesti jo ensi viikolla.