Hiphop-tähdet pidätettiin keikan jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähdet Lil Wayne ja Ja Rule olivat sunnuntaina yhteiskeikalla New Yorkin Manhattanilla. Pian konsertista poistumisen jälkeen molemmat jäivät poliisin haaviin.

Ja Rule, oikealta nimeltään Jeff Atkins, pidätettiin luvattoman aseiden hallussapidosta, CNN uutisoi. Poliisi pysäytti keikkapaikalta poistuneen auton Upper West Siden alueella ylinopeuden takia, ja autosta löytyi myös luvaton ase. Ja Rule ja autossa olleet kaksi muuta miestä pidätettiin.

Noin tuntia myöhemmin toinenkin konsertin esiintyjä Lil Wayne, oikealta nimeltään Dwayne Carter, pidätettiin kadulla tämän polttaessa marijuanasavuketta. Myös hänen hallustaan löytyi luvaton käsiase.

Pidätetyistä tähdistä varsinkin Ja Rule on tullut tutuksi myös suomalaisille. Hänen suurin hittinsä on vuonna 2004 yhdessä R. Kellyn ja Ashantin kanssa levytetty Wonderful. Kappale nousi tuolloin myös Britannian singlelistan ykköseksi.