Costello: Pate Mustajärvi ei hengenvaarassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popeda-yhtyeen keulahahmo Pate Mustajärvi aiheutti eilen puolen päivän aikaan kauhun hetkiä Muuramessa saatuaan sairauskohtauksen keikkabussissa noin kilometri ennen keikkapaikkaa.

Keikkabussi ajettiin Riihivuori Rockin lipunmyynnin eteen ja paikalle hälytettiin ambulanssi, jonne tiedottomana ollut laulaja nostettiin. Mustajärvi kuljetettiin sairaalahoitoon.

Yhtyeen verkkosivuilla bändin roudariksi esittäytynyt henkilö kertoi, että sairauskohtauksen syy olisi kahden viikon ryyppyputkessa ja syömättömyydessä. Kirjoituksen mukaan Mustajärvi puhalsi ambulanssissa 2,4 promillen lukemat. Viesti kuitenkin poistettiin sivustolta nopeasti, sillä se sisälsi ilmeisesti liian yksityiskohtaisia tietoja tapauksesta.

– Pauli siis joutui letkuihin Jämsään. Kunnon juoppo lähtee ryypylle tollasen jälkeen, ku pitävät ihmistä tuntikausia ilman viinaa. Mitähän hän tekee?, roudari kirjoitti.

Yhtyeen kitaristi Costello Hautamäki on vahvistanut Iltalehdelle, että Mustajärvi ei ole enää hengenvaarassa. Levy-yhtiön odotetaan tiedottavan asiasta tänään. Yhtyeen seuraava keikka olisi torstaina Mäntyharjulla, josta yhtyeen olisi määrä jatkaa seuraavana päivänä Leppävirralle.

Pate Mustajärvellä on ollut vakavia ongelmia alkoholin kanssa aiemminkin. Kolme vuotta sitten jouduttiin esimerkiksi perumaan kabaree-esiintyminen Mustajärven vahvan humalatilan takia. Edellisen kerran Mustajärvi joutui sairaalahoitoon juhlimisen jälkeen viime vuonna.