Pate Mustajärvi sairauslomalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popedan laulajalegenda Pate Mustajärvi on toipumassa sunnuntaisesta sairauskohtauksesta ja voi olosuhteisiin nähden hyvin. Mies on parhaillaan sairaalassa tutkimuksissa, levy-yhtiö vahvisti tänään.

Paten osalta Popedan tulevat keikat perutaan. Yhtye esiintyy tarvittaessa sovituilla kesäkeikoilla korvaavan laulajan kanssa. Mikin varteen saadaan Mustat Enkelit -yhtyeestä tuttu Jussi Aaltonen. Pate Mustajärven serkkupoikana tunnettu Aaltonen on pari kertaa aiemminkin esiintynyt Popedan solistina.

Manserockin mestariyhtye Popeda esiintyi viime viikonloppuna 30-vuotisjuhlaristeilyllään Tampereen Pyhäjärvellä sekä Juvan Puustock-festivaalilla. Sunnuntainen Riihivuori Rockin keikka jouduttiin kuitenkin perumaan laulaja Pate Mustajärven äkillisen sairauskohtauksen vuoksi.

Popedan 30-vuotista taivalta juhlistava kokoelma ilmestyy syksyllä. Esimakua on luvassa 22.8., kun Popedalta ilmestyy uutta materiaalia ”Reino”-singlen muodossa.