Rihannan Umbrella rikkoi jälleen ennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän vuoden listakomeetta, Rihannan megahitti Umbrella, putosi viime viikolla Yhdysvaltojen singlelistan ykköstilalta seitsemän viikon jälkeen. Voittokulku jatkuu kuitenkin vielä muualla, ja nyt Umbrella on rikkonut ennätyksen Britanniassa.

Parhaillaan kymmenettä peräkkäistä viikkoaan listan kärjessä komeileva kappale on nyt virallisesti vuosituhannen menestynein single Britannian arvostelulla singlelistalla. Edellisen kerran single pysyi näin kauan listaykkösenä peräti 13 vuotta sitten, kun Wet Wet Wet -yhtyeen Love Is All Around oli ykkösenä.

Brittilistan kaikkien aikojen ennätystä pitää yhä hallussaan Bryan Adams slovarihitillään Everything I Do (I Do It For You). Single pysyi vuonna 1991 listaykkösenä huimat 16 viikkoa putkeen. Britannian listahistoria tuntee vain seitsemän singleä, jotka ovat pysyneet kymmenen viikkoa listakärjessä.