Martti Vainaa & Sallitut aineet : Toinen nainen

Singlet · Stara.fi

Vuoden 2005 virallisesta Pelimies -kesähitistä vastannut Martti Vainaa & Sallitut Aineet julkaisi kesän alussa uutta materiaalia Toinen nainen -singlen muodossa. Kappale on lohkaistu ensi syksynä julkaistavalta albumilta.

Biisi jatkaa yhtyeelle ominaisella vauhdikkalla poppilinjalla, mutta hittipotkua siitä ei löydy ihan kesähittiin tarvittavaa määrää. Energisen raidan lyriikkapuoli on toki ihan hauskaa kuultavaa, mutta tämän osaston materiaali tuskin sytyttää enää vuonna 2007. Aikansa kutakin. Kappaleen alussa pyörivä ysärisyntikka on toki yhä hauska.

Toinen nainen on mukava kesäralli, ja kappaleen säkeistöjen melodiat toimiva mukavasti. Bridge on hieman tylsä, mutta kertosäkeeseen noustaessa löytyy aavistus hittipotentiaalia. Aika näyttää löytävätkö suuret kansanosat sen potentiaalin. Stara veikkaa, että ei. Ikävä kyllä.

Pisteet 3/5