Supermalli Claudia Schiffer nakuilee, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Claudia Schiffer nakuilee tuoreen Vogue -muotilehden kuvissa. Lehden Ranskassa ilmestyvän Vogue Paris -version sivuilla Schiffer nähdään myös alastomana, mutta hänen kriittiset paikkansa ovat luonnollisesti peitettyinä.

Saksalaissyntyinen, mutta nykyisin Lontoossa asuva supermalli on kahden lapsen äiti, vaikka sitä ei kuvista uskoisikaan. David Copperfieldin kanssa aikoinaan seurustellut kaunotar on nykyisin naimisissa elokuvatuottaja Matthew Vaughnin kanssa ja pariskunnalla on 4-vuotias poika Caspar Matthew ja 2-vuotias tytär Clementine de Vere Drummond.

Saksan kaikkien aikojen rikkaimmaksi naiseksi rankattu tähti on poseerannut urallaan yli 500 kertaa lehtien kansikuvissa. Tuoreimmat kuvat voi katsoa täältä!