Transformers-tähdestä tuli seksisymboli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainiosti menestyneessä Transformers -elokuvassa nähtävä kaunotar Megan Fox on hämillään siitä, että hänet on nostettu elokuvan myötä seksisymboliksi.

21-vuotias neitokainen nähdään leffassa Mikaela Banesin roolissa taistelemassa pahoja robotteja vastaan. Aiemminkin paljastavissa kuvissa poseerannut näyttelijä ihmettelee miesyleisön reaktiota ja haluaisi, että hänet nähtäisiin vakavasti otettavana näyttelijänä.

Tähti kuitenkin ymmärtää tuotantoyhtiön halun käyttää häntä leffan myynninedistämiseen.

– En tunne itseäni seksikkääksi. Varsinkaan kun valmistaudun kohtaukseen ja paikalla on ehkä tuhat miestä odottamassa, että asetun makaamaan auton konepellille. Ihmiset haluavat kuitenkin nähdä kauniita naisia valkokankaalla. Se on fantasiamaailmaa, enkä ala pyytelemään anteeksi ulkonäköäni, Megan Fox kertoi Daily Star -lehdelle.