Bloodpit lopettaa mielenterveydellisistä syistä, lue tiedote!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen Bloodpit -yhtye ilmoitti eilen peruvansa kuluvan viikon keikat. Nyt yhtye ilmoittaa verkkosivustollaan peruvansa kaikki keikkansa ja jäävänsä tauolle määräämättömäksi ajaksi.

Tiedotteen mukaan tapahtuneen syynä on yhtyeen laulusolistin henkilökohtaiset ongelmat ja tarve sekoittaa päänsä ”milloin milläkin aineella”. Yhtye viittaakin viestissään Popedan tapaukseen ja Pate Mustajärven ongelmiin. Yhtye ilmoittaa palaavansa sitten kun ryhmä on jälleen yleisön arvoisessa kunnossa.

25.07.07 – Kasetti ei kestä enää yhtään & kootut selitykset vol. 79345

Bloodpitin kaikki sovitut keikat, mukaan lukien loppusyksyn Euroopan kiertue, on peruttu ja bändi jää toistaiseksi kokonaisvaltaiselle tauolle. Viime perjantainen kahden biisin mittainen Sunset Beach Party esiintymisemme todisti, että bändin jäsenten mielenterveys ole enää keikkailun edellyttämällä tasolla. Melkein viisi vuotta on tällä kokoonpanolla väännetty ja paljon yhdessä koettu, mutta ihmismielen sietokyvylläkin on rajansa. Kasetti on ollut lähellä hirttää kiinni ennenkin, rajoilla on pyöritty jo pitkään ja nyt se ei kestä enää yhtään.

Elämänhallinta lähtee ihmisestä itsestään ja tällä hetkellä bändin laulusolistin henkilökohtaiset ongelmat sekä tarve sekoittaa tai selvittää päänsä milloin milläkin käsillä olevalla aineella heijastuvat aivan liikaa koko bändin tekemisiin. Ehkä on parempi katsoa vaikkapa Popedaa ja puuttua ongelmaan ennen kuin joudutaan turvautumaan serkkuun solistin korvikkeena.

Tilanne, johon olemme ajautuneet, on aivan äärimmäisen turhauttava ja se on vain nyt ratkaistava tavalla tai toisella. Palaamme bändinä lavoille sitten kun olemme jälleen kokonaisuudessamme yleisömme arvoisessa kuosissa. Mikäli tätä ei tapahdu, niin sitten tämä oli kai meidän osalta tässä. Ilmoittelemme taas kun asiat edistyvät suuntaan tai toiseen. Se on kuitenkin selvää, että tauko saattaa venyä pitkäksi. Suuret pahoittelut aiheuttamastamme päänvaivasta kaikille osapuolille ja erityisesti kaikille faneillemme.

Suuri kiitos teille kaikille kaikesta mahdollisesta, ehkä me näemme vielä joskus!

-BLOODPIT-