Kotiteollisuuden Jouni Hynynen kirjailijaksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen Kotiteollisuus -rockyhtyeen keulahahmo Jouni Hynynen on laajentanut toimenkuvaansa kirjailijaksi. Staran juuri saamien tietojen mukaan hänen esikoiskirjansa Rakkaudella, Hynynen julkaistaan ensi kuussa.

Raskaan rockin raatajana ja television ”äijänä” tunnetuksi tullut Hynynen on toki kirjoittanut aiemminkin paljon esimerkiksi yhtyeensä verkkosivustolle sekä Keskisuomalainen ja Inferno -lehtiin. Nyt luvassa on kuitenkin kokonaisen kirjan verran Hynysen rakkautta ja roiskeita.

– Nyt otetaan käsijarru pois ja annetaan palaa. Se tarkoittaa sitä, ettei kirjasta ainakaan arvostelumenestystä tule, mutta se myy perkeleesti. Osa tulee pitämään miuta täysin urpona, sovinistina ja kusipäänä, osa taas ajattelee, että mie oon nero. Oikeaa vastausta en tiedä miekään, sillä Hynynen on fiktiivinen henkilö, Hynynen itse kertoo kirjansa esittelytekstissä.