David Hasselhoffin tyttäristä poptähtiä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista tuttu näyttelijä David Hasselhoff on tehnyt menestyksekkään artistiuran, ja mies on edelleen lähes supertähden asemassa varsinkin Saksassa. Nyt Hoff haluaa myös tyttärensä mukaan musiikkibisnekseen.

David Hasselhoff on huomannut, että hänen kaksi tytärtään, 17-vuotias Taylor ja 14-vuotias Hayley Amber, ovat niin hyviä laulajia, että heissä voisi olla ainesta poptähdiksi. Isä ei kuitenkaan anna tyttäriään kenen tahansa tuottajan käsiin, vaan hän on päättänyt tuottaa heidän levynsä itse

– Olen parhaillaan tuottamassa musiikkia tyttärilleni, koska molemmat osaavat laulaa. Aiemmin sanoin, että odotan kunnes he ovat valmiita, ja nyt unelmani ovat toteutuneet ja autan heitä heidän musiikkiurallaan, David Hasselhoff kertoi US Weekly lehdelle.

Isän musiikkiuran tunnetuin hitti oli vuonna 1989 julkaistu Looking for Freedom. Sittemmin hänen albuminsa ovat myyneet erityisen hyvin Euroopassa ja varsinkin Saksassa. Hasselhoff on saanut peräti kuudesta albumistaan platinalevyn. Viime aikoina hän on ollut otsikoissa lähinnä alkoholisminsa takia.