Nicole Richie joutumassa vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton saa pian seuraajia, kun Lindsay Lohan ja Nicole Richie ottavat tuntumaa kaltereiden takaiseen elämään. Leidit landella -ohjelmasta tuttu Nicole Richie ajoi viime vuoden lopulla juovuksissa moottoritien väärää kaistaa, ja joutuu nyt vastaamaan teostaan oikeudessa.

Tähtösen oikeudenkäynti alkaa tänään Los Angelesissa, ja syytteenä on siis rattijuopumus. Nicolen ei odoteta saavan kovin pitkää tuomiota, ja eri lehtien julkaisemat asiantuntijoiden arviot vaihtelevat viiden ja kymmenen päivän välillä. Tuomiota tulee koventamaan se, että kyseessä on Nicolen toinen rattijuopumus, mikä tekee hänestä rikoksenuusijan.

Nicole pidätettiin joulukuussa, kun poliisi oli saanut hätäpuhelun, jossa kerrottiin citymaasturin ajavan moottoritietä väärään suuntaan. Myöhemmin hänen todettiin ajaneen autoa sekä huumaavien lääkkeiden että alkoholin vaikutuksen alaisena.