Sekopäinen Lindsay Lohan kaappasi kaksi miestä, katso videot!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lindsay Lohanin rattijuopumustapaus on saanut tänään uusia hurjia piirteitä. Hollywood-tähtien elämää seuraava TMZ.com on nimittäin jäljittänyt kolme miestä, jotka olivat mukana kohutun yön tapahtumissa. Heidän videohaastattelunsa löytyy tästä.

Miesten mukaan yön aikana tapahtui huimasti enemmän kuin tähän asti on kerrottu. He olivat lähdössä autollaan kotibileistä, jossa Lindsayn assistentti otti lopputilin. Vahvasti juopunut laulaja suuttui lopareista, ja päätti lähteä paikalta autolla poistuneen assistentin perään kaappaamalla auton, jossa oli kolme miestä.

Lindsay otti auton avaimet, istuutui kuljettajan paikalle käynnisti auton. Yksi miehistä ehti hypätä ulos autosta, ja Lindsay ajoi autollla hänen jalkansa yli. Tämän jälkeen alkoi varsinainen hullunmylly, kun kännissä kaahannut Lindsay ajoi miesten mukaan peräti 160 kilometrin nopeudella pitkin Santa Monican teitä. Myöhemmin Lindsay ajoi vielä 130 kilometriä tunnissa asuinalueella, jossa on 40 kilometrin nopeusrajoitus.

Lindsay oli aiheuttaa silmittömällä kaahaamisellaan myös pahan kolarin, kun kaikkia punaisia liikennevaloja ja stop-merkkejä vastaan ajanut Lindsay oli törmätä risteyksessä toiseen autoon. Lohan ilmoitti matkan aikana mukaansa kaappaamille miehille, ettei hän voi joutua vastuuseen tekemisistään.

– En voi joutua vaikeuksiin. Olen julkkis ja saan tehdä mitä haluan! Minä tunnen ihmisiä, Lindsay uhosi miesten mukaan autossa.

Lindsay löysi pian assistentin äidille kuuluvan mustan Cadillac Escaladen, jota hän ehti ajaa hetken takaa ennen sen pysähtymistä. Pian poliisit saapuivat paikalle saamansa hätäpuhelun perusteella. Siinä vaiheessa kuljettajat ja miehet olivat jo ulkona autosta, ja Lindsay väitti poliiseille, että autoa oli ajanut ”Tuo musta poika”. Poliisit eivät kuitenkaan uskoneet näyttelijätärtä, vaan pidättivät hänet.

Mikäli miesten tarina pitää paikkansa, se voi tietää Lindsaylle uusia syytteitä esimerkiksi vapaudenriistosta, pahoinpitelystä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Samalla myös korkeintaan puoleksi vuodeksi arvioitu vankilatuomio voi pidentyä huomattavasti, jos hänet katsotaan syylliseksi kaikkiin syytekohtiin.