Supermalli Heidi Klum poseeraa alastomana, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä hetkellä maailman parhaiten palkatuimpien supermallien joukkoon rankattu Heidi Klum esittelee arvokasta vartaloaan tuoreen Arena -lehden sivuilla. Saksalainen perheenäiti tunnetaan nykyisin parhaiten realitysarja Project Runwayn juontajana. Sarja nähdään myös Suomessa Muodin huipulle -nimisenä.

Useissa kohusuhteissa ollut ja formulapomo Flavio Briatoren kanssa lapsenkin saanut tähti on nykyisin naimisissa laulaja Sealin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, eli Heidi on kolmen lapsen äiti. Tämä ei kuitenkaan juuri näy supermallin valokuvista.

Katso Arena -lehden kuvat tästä, tästä ja tästä.

Heidi Klum on mallinuransa ja perheenädin tehtäviensä ohella debytoinut myös laulajana. Hänen esikoissinglensä Wonderland julkaistiin viime vuonna. Lisäksi hän oli mukana ääninäyttelijänä James Bond -aiheidessa pelissä.