Tom Cruisen kiristäjä pidätettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tom Cruise voi huokaista helpotuksesta, sillä häntä valokuvilla kiristänyt mieshenkilö on pidätetty. Julkkisten valokuvien ja videoiden kanssa aikaisemminkin touhunnut David Hans Schmidt lähestyi Cruisen lähipiiriä puolitoista kuukautta sitten ja ilmoitti, että hänellä on hallussaan salaisia kuvia pariskunnan häistä.

Hollywood-tähden edustajat ottivat välittömästi yhteyttä FBI-agentteihin, sillä Schmidt vaati hallussaan olevista varastetuista kuvista miljoonaa dollaria, Cruisen asianajaja Bertram Fields ilmoitti torstaina lehdistötiedotteessaan. Agentit pidättivät kiristäjän tiistaina.

Nyt mies odottaa pidätettynä mahdollisia syytetteitä. Hänelle on asetettu 100.000 dollarin takuusumma, mutta se on yhä maksamatta ja Schmidt istuu parhaillaan pidätyskeskuksessa Los Angelesissa. FBI ei ole suostunut kommentoimaan tapausta lainkaan. Vielä ei ole varmuutta siitä, kuinka kuvat päätyivät kiristäjän haltuun, Yahoo News kertoi.

Schmidt on aiemmin sekaantunut vastaaviin tapauksiin esimerkiksi kauppaamalla Paris Hiltonin alastonkuvia ja henkilökohtaisia tavaroita, jotka päätyivät myyntiin Hiltonin jätettyä maksamatta varastonsa laskun.