Bloodpit-vokalisti riehui lavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneella viikolla kaikki tulevat keikkansa perunut tamperelainen Bloodpit-yhtye kertoi vetäytyvänsä tauolle määräämättömäksi ajaksi laulajansa Matthau Mikojanin ongelmien takia.

Yhtyeen päätös kypsyi viimeistään Karkkilan Beach Partyssä, jossa muu yhtye poistui lavalta vain parin biisin jälkeen jättäen sekavassa tilassa olleen Mikojanin yksin lavalle. Yhtyeen taustavoimat kiistivät Aamulehdessä Matthaun olleen juovuksissa, mutta silminnäkijät ovat asiasta eri mieltä.

Tuoreen Seiska -lehden saamien tietojen mukaan laulaja riehui lavalla muun bändin poistuttua hajottaen oman kitaransa lisäksi myös yhtyeen rummut. Nuoren miehen taltuttamiseen tarvittiin lopulta peräti kymmenen järjestysmiestä.

Ensin Bloodpit tiedotti vain tulevan viikon keikkojen peruutuksesta ”sairaustapauksen” takia, mutta jos seuraavana päivänä yhtyeeltä julkaistiin tiedote, jossa kerrottiin yhtyeen jäämisestä kokonaisvaltaiselle tauolle edellä mainituista syistä.