Coldplay vaihtaa latinotunnelmaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittiyhtye Coldplay työstää parhaillaan seuraavaa albumiaan Välimeren maisemissa. Levytysstudiota ympäröivät maisemat ovat antaneet levylle täysin uudenlaisen tunnelman, ja levystä onkin tulossa teemaltaan Espanjan ja Latinalaisen Amerikan tunnelmia perinteiseen soundiin yhdistelevä teos.

– Espanjan ja Latinalaisen Amerikan maisemat, äänet ja kukat ovat vaikuttaneet tähän albumiimme. Mukana ei ole marakasseja tai kastanjetteja, mutta vaikutus on silti selkeä, yhtyeen lähipiiristä paljastettiin Daily Star -lehdelle.

Chris Martinin luotsaaman yhtyeen neljäs studiolevy on seuraaja erittäin hyvin menestyneelle X&Y -albumille. Albumin pitäisi löytyä kaupoista ensi vuoden aikana. Alumperin levy piti julkaista vielä tämän vuoden aikana. Yhteensä kolmea edellistä levyä on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta.