Nicole Richie tuomittiin kaltereiden taakse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leidit landella -realitysarjasta tuttu poptähti Lionel Richien tytär Nicole Richie tuomittiin eilen illalla Suomen aikaa rattijuopumuksesta vankeuteen. Hänelle ennakoitiin vähintään viiden päivän tuomiota, mutta lopulta tähti selvisi neljällä päivällä.

Hänet todettiin syylliseksi rattijuopumukseen ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena ajamiseen. Tähti oli nauttinut ennen rattiin kipuamistaan alkoholin lisäksi Vicodin -lääkettä. Tuomion pituus oli hienoinen yllätys, sillä Nicolelle tuomio oli jo toinen. Usein rikoksenuusija tuomitaan pidempiin tuomioihin kuin ensikertalaiset.

Nicole Richie suuntaa vankilaan näillä näkymin 28. syyskuuta, mutta hän saa suorittaa tuomion myös aikaisemmin. Taannoin Paris Hilton aloitti oman vankilatuomionsa kärsimisen paria päivää ennakoitua aiemmin.