Paris Hilton kiistää huumesyytökset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilareissunsa jälkeen rauhallisempaan elämänmenoon totuttautunut Paris Hilton nousi perjantaina taas otsikoihin, kun hänen väitettiin jääneen kiinni huumeidenkäytöstä.

Nyt Hilton kiistää jyrkästi väitteet hänen marijuanan pössyttelystään Hollywoodissa sijaitsevassa yökerhossa. Viikkolehti US Weekly kertoi Parisin käyttäneen huumeita romanttisissa tunnelmissa yhdessä ystävänsä Kim Stewartin entisen rokkaripoikaystävä Cisco Adlerin kanssa keskiviikkona aamuyöllä. Hilton on nyt kuitenkin kiistänyt tiedot tiedottaja Michael Sitrickin suulla.

– Paris ei pössytellyt tiistai-iltana tai keskiviikkoaamuna, kuten on tietääkseni raportoitu. Tiedot eivät pidä paikkaansa, Sitrick kertoi tiedotteessaan.

Tiedottaja kuitenkin myönsi Hiltonin olleen tuolloin yhdessä Adlerin kanssa. Vankilasta päästyään Paris antoi ensimmäisen haastattelunsa CNN-kanavan maineikkaalle Larry Kingille. Seurapiirijulkkis väitti haastattelussa, että ei ole koskaan käyttänyt huumeita.