Vauhtiajot vetivät lähes 47.000 kävijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella jo neljännen kerran järjestetty Vauhtiajot -tapahtuma saavutti lähes tavoitteensa, sillä tapahtumassa vieraili järjestäjien ilmoituksen mukaan 46.900 ihmistä. Tavoitteena oli 50.000 kävijää.

– Iltakonserteissa esiintyneet huippuartistit ja Kapernaumin katuradan värikkäät autokisat takasivat ohjelman laadun, johon yleisö oli taatusti tyytyväinen. Se, että nyt onnistuttiin myös taloudellisessa mielessä kruunasi luonnollisesti järjestelyporukan viikonlopun, tapahtuman promoottori Kalle Keskinen iloitsi.

Tapahtuman teemaan kuuluvien moottoriurheilusarjojen lisäksi tapahtumassa esiintyvät muiden muassa kotimaiset Uniklubi, Sunrise Avenue, Klamydia, Neljä Ruusua, Tiktak, PMMP sekä tietenkin pohjalaisten omat yhtye Lauri Tähkä & Elonkerjuu. Ulkomaisista mukana olivat Uriah Heep ja Motörhead.