Beckhamin Ruma Betty -vierailu varmistui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen paluukiireistä huolimatta Posh Spice Victoria Beckhamilla riittää aikaa myös näyttelemiselle. Jo aiemmin huhuttiin hänen roolistaan Ruma Betty -televisiosarjassa, ja nyt tuo vierailu on vahvistettu.

Sarjan tuottaja on vahvistanut, että Victoria nähdään cameo-roolissa eräässä ohjelman seuraavan tuotantokauden jaksossa. Tuottaja Marco Pennette kertoi, että kyseisen jakson aiheena on hääjuhlat, ja Victorian rooliin liittyykin läheisesti hääpuku, People -lehti uutisoi.

Sarjassa näyttelevä Becki Newton kertoi, että hän toivoisi käsikirjoitukseen jonkinlaista välikohtausta hänen roolihahmonsa ja Beckhamin roolihahmon välille.

– Amanda voisi olla vaikka että ”En aio seisoa tuon naisen vieressä, koska hän on niin laiha. Hän saa minut näyttämään lihavalta!”. Sitten Amanda voisi iskeä hänet kanveesiin, Newton suunnitteli.