Brad Pitt ja Angelina Jolie muuttavat Saksaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin tähtipari Angelina Jolie ja Brad Pitt harkitsevat muuttamista pois Hollywoodista. Julkkispari haluaa saada jälkikasvunsa ajoissa kauas Hollywoodin paheista, ja uudeksi kotimaaksi kaavaillaan Saksaa.

Brad haluaa perheen neljän lapsen varttuvan Euroopassa, Daily Mirror uutisoi. Lisäksi hän on huolissaan Angelinan terveydestä. Joliesta on otettu viime aikoina valokuvia, joissa hän näyttää aikaisempaa huonokuntoisemmalta ja jopa alipainoiselta. Angelina on jo pidempään suunnitellut jättävänsä valkokankaat ja keskittyvänsä jatkossa vain lapsiin.

Nyt Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat ihastuneet Berliiniin, koska siellä he saavat olla rauhassa kaukana paparazzeista. Brad omistaa jo asunnon kaupungista, ja nyt he suunnittelevat hulppean kaupunkiasunnon rakennuttamista. Sen suunnittelisi Pittin ystäväpiiriin lukeutuvat arkkitehtikolmikko Thomas Willemeit, Lars Krueckeberg ja Wolfram Putz, jotka suunnittelivat aiemmin Bradin Los Angelesin kodin.

Julkkisperheen talon rakennustöiden on määrä alkaa Berliinissä ensi vuoden syyskuussa.