Jann Wilde & Rose Avenue laittoi pillit pussiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroviisukarsintojen myötä tunnetuksi tullut tamperelaisyhtye Jann Wilde & Rose Avenue on tänään hajonnut. Yhtyeen verkkosivuilla asiasta ei ole vielä mainintaa, mutta yhtyeen manageri Tommi Liimatainen vahvisti asian Staralle.

Liimatainen kertoi puhelimitse, että hajoamispäätöksen perimmäiset syyt ovat vielä epäselviä.

– En tiedä mikä on syynä. Kai niitä Elviksiä alkaa olemaan jo tarpeeksi (Tampereen) Tammelassa. Siellä oli kai niin paljon jätkiä, jotka halusivat olla mikrofonin varressa, että on parempi vetää pillit pussiin, Liimatainen totesi Staralle.

Manageri kertoi myös, että yhtye oli jo aiemmin tehnyt lopettamispäätöksen. Suunnitelmien mukaan yhtyeen olisi pitänyt heittää vielä kolme keikkaa, mutta bändi ilmoitti tänään lopettavansa heti. Vielä viikko sitten yhtye kirjoitteli kuulumisiaan varsin positiivisessa hengessä.

Henkilökohtaisesti odotan jo riemulla elokuuta, koska se on mielestäni kuukausista jännittävin. Varsinkin kesäkuukausista. Tuntuu jännältä kun ilma vähän viilentyy ja katulamput valaisevat hämärtyviä öitä. Elokuussa on mystistä tunnelmaa. Kuvailen tätä olotilaa yleensä romanttisesti sanalla: ”agenttifiilis”…Samalla kaivautuvat myös vanhat kasetit esille, jotka sisältävät Tubeway Armyä/Gary Numania, Visagea ja muita loistavuuksia. Tervetuloa elokuu! Pitääpä kaivaa agenttipalttoo valmiiksi!

Elokuun alku toikin odotusten vastaisesti mukanaan koko yhtyeen hajoamisen. Jann Wilde & Rose Avenue nousi otsikoihin tammikuussa, kun sen kilpailukappaleet diskattiin Euroviisuista niiden vuodettua julkisuuteen liian aikaisin.