McDonald’s antoi räppärille kenkää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Twista on saanut potkut konserttikiertueelta, koska hänen sanoituksensa eivät miellyttäneet hampurilaisyhtiö McDonald’sia.

Kyseessä oli hampurilaisjätin markkinointikiertue, jonka Chicagon konsertin esiintyjäksi Twista oli palkattu. Konsertti järjestetään 7. elokuuta, mutta Twistaa ei siellä nähdä.

– Kunnioitamme sananvapautta ja taiteellista ilmaisunvapautta, mutta emme halua tukea halventavaa kielenkäyttöä. Haluamme varmistaa, että nämä ilmaiset konsertit ovat hauskoja ja sopivia kaikille asiakkaillemme, yhtion tiedottaja William Whitman kertoi lehdistötiedotteessaan.

Varsinaisena moottoriturpana tunnettu Twista on työstänyt useita hiphop-hittejä, joista tunnetuimpiin kuuluu Kanye Westin ja Jamie Foxxin kanssa tehty Slow Jamz. Konetuliaseen nopeudella tähden suusta tulevat lyriikat sisältävät usein viittauksia esimerkiksi huumeisiin.