Syna : Do You Feel

Singlet · Stara.fi

Kotimaisen Finity Recordings -labelin julkaisema Syna : Do You Feel on tuottajakolmikko Timo Juutin, Mika Vuorelan ja Toni Kurkimäen käsialaa. Melodinen tranceraita on Synan toinen singlejulkaisu.

Pianoteemaisen kappaleen koukku löytyy nimenomaan pianosta, mutta toki myös muut synasoundit on viilattu hyvin kohdalleen. Biisi on tunnelmaltaan energinen ja hyvin eteenpäin rullaava. Kappaleen pitkä versio tarjoaa selvästi parhaan version, vaikka singlellä on mukana myös neljä hienoa kotimaista remiksiä.

Remikseistä Matti Kotala Remix on erityisen tyylikäs, ja se tuo jossain määrin mieleen Cosmic Babyn 90-luvun alussa työstämät trancemusiikin kulmakivet. Myös Lume Remix on onnistunut ja singlen raidoista ehkä tarttuvin.

Kokonaisuutena kappale on kaunis ja ihan toimiva paketti. Isolle hitille vaadittava koukku kappaleesta kuitenkin puuttuu, mutta muiden tämän genren kappaleiden kanssa tämä toimii mukavasti.

Pisteet 4/5