Paris Hilton saa pitää perintönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hiltonin isoisän, hotelliketjulla rikastuneen Barron Hiltonin, on viime päivinä huhuttu olevan aikeissa tehdä lapsenlapsestaan Parisista perinnöttömän. Väitteet ovat kuitenkin osoittautuneet perättömiksi.

Uutisissa Parisin isoisän on kerrottu saaneen tarpeekseen lapsenlapsensa toilailuista. Barron Hiltonin väitettiin olevan vihainen Parisille tämän hurjasta elämäntyylistä, ja että viimeinen niitti perinnöttömyyspäätökselle olisi ollut neidon rattijuopumus ja siitä aiheutunut vankilatuomio.

Nyt Parisin edustaja on kuitenkin kumonnut kyseisen huhun. Neidon puhemiehen mukaan Parisin isoisän lausunnot lapsenlapsestaan on julkisuudessa tulkittu väärin. FoxNews.com -julkaisun mukaan Barron Hilton on itse kommentoinut, että hänen lausuntonsa Parisista ja testamentista ovat vääristyneet julkisuudessa eivätkä pidä paikkaansa. Isoisän ja Parisin suhdetta kuvaillaan vieläkin vahvaksi.

Isoisä-Hiltonin kerrotaan myös aina tehneen hyvin selväksi, että suurin osa hänen miljardeistaan menee hänen kuollessaan hyväntekeväisyyteen. Parisille eikä muille Hiltonin perheen jäsenille ei siis ole ollut tulossakaan järin suurta osuutta nyt 80-vuotiaan isoisän omaisuudesta.