Cindy Crawford yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian menestyksekkäimpiin ja tunnetuimpiin supermalleihin lukeutuva Cindy Crawford bongattiin viime viikonloppuna ottamassa aurinkoa huvijahdilla St. Tropezin maisemissa.

Aktiiviuran supermallina jo jättänyt 41-vuotias kaunotar oletti ilmeisesti olevansa paparazzien tavoittamattomissa, sillä hän riisui bikiniensä yläosan lekotellessaan jahdin kannella. Katso kuvat tästä: Kuva 1, kuva 2, kuva 3, kuva 4 ja kuva 5.

16-vuotiaasta saakka mallintöitä tehnyt Cindy Crawford tekee nykyisin paljon työtä hyväntekeväisyyteen, jossa hän haluaa tukea erityisesti lasten leukemian tutkimusta. Nykyisin Cindy asuu Los Angelesissa ja hänellä ja miehellään Rande Gerberillä on kaksi lasta. Vuosina 1991 – 1995 Crawford oli naimisissa näyttelijä Richard Geren kanssa.