Ari Koivunen lähentelee Antti Tuiskun menestystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuorein Idols-voittaja Ari Koivunen on suorastaan dominoinut kuluvana kesänä Suomen virallista albumilistaa, sillä hänen esikoislevynsä Fuel For The Fire on pitänyt listan ykkössijaa hallussaan jo yhdeksän viikon ajan.

Idols-tähtien menestyneimmän esikoisalbumin titteliä pitää silti edelleen hallussa Suomen ensimmäisessä Idols-kisassa kolmanneksi sijoittunut Antti Tuisku. Hänen Ensimmäinen -albumiaan on myyty yhteensä yli 71.000 kappaletta, joten Koivunen ei vielä lähiaikoina hätyyttele Tuiskun menestyslevyn lukemia.

Koivusen esikoista on tähän mennessä myyty noin 57.000 kappaletta, mikä nostaa hänet Idols-tähtien kisassa toiselle sijalle. Kolmanneksi myydyin esikoinen löytyy Hanna Pakariselta, jonka When I Become Me -levyä on myyty vajaat 53.000 kappaletta.

Mikäli Ari Koivunen kuitenkin lohkaisee levyltään vielä yhden suuremman radiohitin, voi ensi syksy tuoda miehelle Idols-tähtien ykkössijan.