Klamydia julkaisee uuden albumin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalaisyhtye Klamydia julkaisee kovasti odotetun omaa nimeään kantavan albumin 22. elokuuta. Levyn virallinen julkaisukeikka nähdään 25. elokuuuta Lappajärven Tulivuorirockissa.

Levyltä lohkaistusta Pohjanmaalla -singlestä on valmistunut musiikkivideo, jossa musiikkivideo-debyyttinsä tekee esimerkiksi Häjyt -elokuvasta tuttu näyttelijä Kalevi Haapoja. Ennen pitkäsoittoa julkaistaan vielä kakkossingle Ne jää jotka jää. Rajoitettu painos sisältää ennenjulkaisemattomia biisejä sekä harvinaista livemateriaalia matkan varrelta.

Klamydia on julkaissut mittavan uransa aikana 15 albumia,joiden myynti on ollut lähes puoli miljoonaa kappaletta Edellinen parikymmentä keikkaa sisältänyt kiertue oli lähes loppuunmyyty ja kesän festareilla vahvistettiin kovan livebändin maine.