Hollywoodin unelmapari Brad & Angelina pian historiaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla uutisoitiin, että näyttelijäpariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie olisivat muuttamassa lapsineen Berliiniin, Saksaan. Nyt Britanniasta kuuluu toisenlaisia uutisia, sillä lehtitietojen mukaan pariskunnan suhde olisi hajoamispisteessä.

Brittiläinen Mirror -lehti kertoo, että Brad ja Angelina ottivat viime viikonloppuna kovaäänisesti yhteen, ja riita päättyi siihen, että Angelina heitti lasillisen punaviiniä Bradin päälle. Julkkisparin suhteen kerrotaan rakoilleen jo jonkin aikaa, ja lehden mukaan pariskunta on jo keskustellut huoltajuussopimuksesta mahdollisen eron jälkeen. Angelina saisi päähuoltajuuden perheen lapsiin.

Superjulkkisten erimielisyydet kulminoituivat viikonloppuna Ranskassa, jossa perhe oli lomailemassa. Brad nimitteli Angelinaa epäkypsäksi, mikä ei Jolieta miellyttänyt.

– Angelina huusi ja kiroili Bradille, ja heitti lopulta lasillisen punaviiniä tämän päälle. Brad oli puolestaan raivoissaan Angelinan käytöksestä, lähde vahvisti Life & Style -lehdelle.