Ankkarockissa yhteensä 31.000 juhlijaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Festivaalikesän perinteinen huipennus, Ankkarock, on saatu päätökseen Vantaan Korsossa. Aurinkoisessa säässä vietetty festivaali keräsi sunnuntaina runsaat 17.000 juhlijaa. Koko tapahtuman yleisömäärä nousi 31.000 festivaalivieraaseen.

Viikonlopun huipennuksena sunnuntai-iltana nähtiin festivaalin pääesiintyjä Nine Inch Nailsin konsertti, jonka päätteeksi Korson taivas täyttyi perinteisestä ilotulituksesta. Festivaalin muita yleisösuosikkeja olivat esimerkiksi The Ark, Apulanta, Dir en grey, Hanoi Rocks ja PMMP.

– Olemme hyvin tyytyväisiä tämän vuoden Ankkarockiin. Kansa juhli helteestä huolimatta rauhallisesti eikä mitään ongelmia ollut. Yleisö keskittyi hyviin fiiliksiin, musiikkiin ja bailaamiseen. Tekstiviestilippujärjestelmä toimi mainiosti ja tulemme hyödyntämään tekniikkaa tulevinakin vuosina, promoottori Juhani Merimaa totesi tyytyväisenä.

Poliisin mukaan koko festivaaliviikonloppu on sujunut erittäin rauhallisesti.