Pipefestissä uusi yleisöennätys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seitsemäs Pipefest houkutteli Vuokatinrinteille 10.000 festivaalikävijää ja teki samalla uuden yleisöennätyksensä. Aurinkoiset juhlat ovat nyt onnellisesti takana ja seuraavan kerran Pipefest järjestetään 1. – 2. elokuuta 2008.

Lauantain pääesiintyjänä nähtiin keikkansa peruuttaneen DMX:n tilalle nopealla aikataululla hälytetty yhdysvaltalainen Cassidy. Lokakuussa B.A.R.S. -nimisen kolmannen levynsä julkaiseva philadelphialainen otti Vuokatin rap-yleisön haltuunsa ensi tahdeista lähtien ja hemmotteli paikalla olijoita vanhempien hittien lisäksi tulevan levyn materiaalilla.

Pipefestin perjantaissa valittiin Suomen edustaja beatboxauksen maailmanmestaruuskilpailuihin, kun alan taiturit ottivat toisistaan mittaa 3rd Finnish Beatbox Battlessa. Joka toinen vuosi järjestettäviin kisoihin raivasi tiensä Kosola, joka lähtee edustamaan Suomea yhdessä viime vuoden voittaja Feliz Zengerin kanssa.

Vuokatinrinteiden lauantai käynnistyi teltta-alueen tuntumassa pelattavalla koripalloturnauksella, jossa miteltiin yleisessä ja Räp Katukoriksen Suomenmestaruus -sarjassa. Yleisen sarjan voitti joukkue Airball Mikkelistä ja Räp Katukoriksen SM -titteli meni edellisvuoden tapaan lahtelaiselle Herrasmiesliigalle. Lisäksi viikonlopunaikana ehdittiin ottamaan tanssijoista mittaa, niin streetdancen kuin breakdancenkin puolella.