Kotimainen r&b-tähti Tilt-ohjelman juontajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen r&b-artisti Kristiina Wheeler on valittu Tilt.tv -peliohjelman uudeksi juontajaksi. Hänen pestinsä alkaa jo tällä viikolla, kun uuden tuotantokauden kuvaukset alkavat.

24-vuotiaan laulajalla ei ole aikaisempaa kokemusta televisiotyöstä, mutta esiintymisestä ja peleistä sitäkin enemmän. Pelikaupan myyjänä aiemmin työskennellyt Kristiina löydettiin koekuvauksiin suoraan tiskin takaa.

Kristiinan äiti on suomalainen ja isä englantilainen, ja perhe muutti Suomeen tytön ollessa 6-vuotias. Lukion jälkeen Kristiina on keskittynyt musiikkiin ja työstää parhaillaan ensimmäistä soololevyään. Levy julkaistaan ensi keväänä.

Puolitoista vuotta sitten Kristiina Wheeler julkaisi hienon r&b-singlen nimeltä You’ll Be Gone. Lisäksi hänen musiikkiaan on kuultu aiemmin myös Tyttö sinä olet tähti -elokuvan soundtrackilla ja Black Night -kokoelmalevyllä.