Ruotsalaisyhtye irvailee Britneylle, kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen indiepop-yhtye I’m from Barcelona on ottanut irvailunsa kohteeksi juorulehtien vakiokasvo Britney Spearsin. Yhtyeen tuore kappale Britney käsittelee esimerkiksi popparin hiusten ajelua ja tatuointeja.

– Miksi välittäisimme, jos Britney haluaa ajella hiuksensa. Miksi välittäisimme, jos Britney haluaa ottaa tatuointeja, yhtye laulaa kevyessä poprallissaan.

Varsin ”sekalaisesta seurakunnasta” koostuva yhtye kiertää parhaillaan Yhdysvalloissa, ja nousee esimerkiksi tänään lavalle Brooklynissä. Viime lauantaina yhtye esiintyi Lollapaloozan jättifestivaaleilla, ja pääsi heti otsikoihin uudella Britney -singlellään. Myöhemmin tässä kuussa I’m from Barcelona esiintyy vielä Norjassa ja Belgiassa.

Kappaleen voi kuunnella yhtyeen MySpace -sivulla tästä!