Staraskaban finalistit valittiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten ja nuorten laulukilpailu Staraskaban finalistit on valittu. Semifinaali kisattiin sunnuntaina Ideaparkissa, jossa 17 lahjakasta nuorta laulajaa tavoitteli finaalipaikkaa.

Laulukilpailun finaaliin tiensä selvittivät Viivi Korhonen, Johanna Ahonen, Melissa Hautaniemi, Hanne-Reettta Ojala, Heidi Salmela, Suvi Käkelä, Anna-Kaisa Jokelainen, Kia Löfberg ja Ida Ilomäki.

Semifinaalin tuomaristo koostui musiikkialan ammattilaisista. Tuomariston puheenjohtajana toimi kilpailun tuottaja, juontaja ja stylisti Minna Mänty-Sorvari Tapahtumaketjulta. Rock-musiikin tietämyksestä tuomaristossa vastasi 12 vuotta Yö-yhtyeen riveissä ja nykyään Dingossa soittava muusikko Frogley. Musiikintuntemuksesta vastasivat myös viihteen sekatyöläinen Tarja Jykylä sekä 90-luvun huippubändi Movetronin solisti Päivi Lepistö. Tuomaristoa vahvisti lisäksi lasten ja nuorten kulttuurikeskus PiiPoon toiminnanjohtaja Pilvi Kuitu.

Staraskaba finaali 2007 käydään Ikaalisten Kylpylässä 20. lokakuuta. Kyseinen lauantai-ilta on varattu täysin lapsille ja nuorille, joille tarjoutuu mahdollisuus laulaa nuorten karaokea sekä jatkaa iltaa diskon merkeissä Staraskaban jännittävän finaalin jälkeen. Staraskaba-kilpailun voittaja tulee saamaan upeiden tuotepalkintojen lisäksi mahdollisuuden demolevyn nauhoitukseen sekä musiikillisen uran aloittamiseen. Voittajaa tulee eteenpäin urallaan viemään kilpailun tuottava Tapahtumaketju MS KY.

Lisätietoja lasten ja nuorten laulukilpailu Staraskabasta: www.staraskaba.fi