50 Cent ja Justin Timberlake eivät ole naisten perään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varsinaisina naistenmiehinä itseään esille tuovat supertähdet 50 Cent ja Justin Timberlake aiheuttivat pienen kolauksen maineelleen, kun he antoivat mallitytöille rukkaset musiikkivideonsa kuvauksissa.

Tähtien uuden She Want’s It -yhteiskappaleen musiikkivideolla mukana ollut malli Jemma Jey kertoi riisuuntuneensa alusvaatteisilleen yhdessä useiden muiden tyttöjen kanssa, mutta vain huomatakseen, että kumpaakaan supertähteä ei kiinnostanut lainkaan tyttöjen touhut.

Tapauksesta katkeroitunut malli otti yhteyttä viihdelehtiin kertoakseen tarinansa. Hänen mukaansa Fifty keskittyi kuvauspaikalla lähinnä nukkumiseen ja Justin harhaili lavasteiden ulkopuolella.

– Kun sain tämän pestin, olin yllättynyt ja innoissani. Olen heidän molempien suuri fani, mutta varsinkin Justinin, joten tämä oli upea tilaisuus tavata hänet. Lopulta se olikin pettymys, koska hän oli suurimman osan ajasta poissa kuvaukspaikalta, Jemma vuodatti The Sun -lehdelle.

– Tapasimme Fiftyn, joka oli mukava mies siihen saaka kunnes hän nukahti.