Robbie Williams hautasi sotakirveen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams on tehnyt sovinnon entisen Take That -yhtyetoverinsa Gary Barlow’n kanssa. He ovat olleet riidoissa siitä saakka, kun Robbie jätti suosikkiyhtyeen yli kymmenen vuotta sitten. Sotakirves haudattiin Los Angelesissa, jossa miehet tapasivat.

– Kyllä, olemme tavanneet. Kävimme hienon keskustelun. Hän voi hyvin ja olemme jälleen kavereita. Se oli paras tapaamisemme sitten vuoden 1996, Gary Barlow kertoi GMTV -kanavan haastattelussa.

Sovinnosta huolimatta Robbie ei vieläkään ole mukana Take Thatin kokoonpanossa. Robbien oma ura on ollut Yhdysvalloissa alamaissa, kun odotettua läpimurtoa ei tullutkaan. Take That porskutti puolestaan viime vuonna eurooppalaisilla musiikkilistoilla esimerkiksi Patience -hitillään. Lisäksi yhtye heitti loppuunmyydyn konserttikiertueen.

Barlow kertoi kaikesta huolimatta toivovansa, että Robbie nähtäisiin vierailemassa entisen yhtyeensä riveissä bändin seuraavalla kiertueella ensi vuonna.