Britney Spears palkkasi huippumanagerin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisia kertoja managerinsa erottanut ja sitä useimmiten nopeasti katumaan joutunut poptähti Britney Spears on jälleen palkannut itselleen uuden managerin.

Tällä kertaa kyseessä on huippumanageri, joka tunnetaan myös näyttelijä Brittany Murphyn entisenä puolisona. Jeff Kwatinetz työskenteli viimeksi Kelly Clarksonin managerina, mutta sai popparilta potkut kesäkuussa. Nyt hän joutuu täysin uudenlaisen haasteen eteen, sillä Britney Spearsin tähti on laskenut huimasti sitten hänen kulta-aikojensa.

Clarkson näytti managerilleen ovea sen jälkeen, kun tämä ei onnistunut salaamaan Kellyn suhdetta musiikkipomo Clive Davisiin.

Managerinsa lisäksi Britney on vaihtanut myös assistenttiaan, sillä viime viikolla hän palkkasi avustajakseen serkkunsa Alli Simsin. Aiemmin Sims yritti siipiään musiikkiuralla, mutta haaveet tähteydestä on nyt ainakin tilapäisesti haudattu.