Kylie kyynelehti juhlissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmella vuosikymmenellä ykköshittejä takonut aussitähti Kylie Minogue juhli viime perjantaina 20-vuotista taivaltaan pop-artistina.

Viime viikolla tuli kuluneeksi tasan kaksi vuosikymmentä Locomotion -megahitin julkaisemisesta. Ystäviensä ja perheenjäseniensä kanssa tapausta Lontoossa juhlistanut Kylie vuodatti juhlissa ilon kyyneleitä, kun hänen managerinsa Terry Blamey totesi tähden olevan yhä seksikäs ja voimakas.

Juhlat järjestettiin Lontoon Fulham Palacessa, ja virallisen osuuden jälkeen seurue jatkoi railakasta juhlimistaan Movida -klubilla.

Ennen musiikkiuraansa Kylie tuli australialaisille tutuksi Neighbours -televisiosarjasta, jossa hän näytteli Charlene Mitchellin roolia. Lopulta hyvin käynnistynyt musiikkiura vei Kylien ajan, ja hän joutui jättämään näyttelemisen.