Pamela Anderson ja Denise Richards sopivat pahoinpitelynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähdet, povipommi Pamela Anderson ja näyttelijä Denise Richards, ovat sopineet riitansa, joka oli menossa tuota pikaa oikeuteen.

Julkkikset sopivat jutun, jossa neitokaisia syytettiin kahden valokuvaajan pahoinpitelystä. Asiasta jätettiin oikeuteen haaste maaliskuussa. 26. heinäkuuta oikeuteen toimitettiin kuitenkin asiakirja, jossa kuvaajat ilmoittivat päässeensä sopuun Andersonin ja Richardsin kanssa.

Paparazzit Scott Cosman ja Rik Fedyck syyttivät Richardsia Blonde And Blonder -elokuvan kuvauspaikalla Kanadassa viime vuoden marraskuussa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Denise raivostui huomatessaan kahden kuvaajan napsivan hänestä valokuvia.

Denise heitti kuvaajien kannettavat tietokoneet alas hotellin parvekkeelta. Toinen läppäreistä osui pyörätuolilla liikkeellä olleeseen vanhukseen. Pamela Andersonin väitettiin antaneen poliisille väärää tietoa tapahtumista, mutta hän ei syyllistynyt pahoinpitelyyn.