Suomen arvostetuimmat hevikitaristit yhteislevylle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marraskuun 7. päivänä julkaistava Guitar Heroes -albumi kokoaa Suomen arvostetuimmat hevikitaristit samalle levylle. Guitar Heroes on tyylipuhdas instrumentaalilevy, jolla kuullaan maamme kansainvälisestikin tunnettujen hevikitaristien taidonnäytteitä.

Levyllä soittavat Timo Tolkki, Alexi Laiho ja Roope Latvala, Emppu Vuorinen, Esa Holopainen, Sakari Hietala, Tuomio, Euge Valovirta, Mikko Salovaara, Nino Laurenne ja Mr. Crab. Myös kitaristien taustayhtye koostuu alan tutuista nimistä, kuten Kai Hahto ja Lauri Porra.

– Oli hienoa saada kaikki haluamani kitaristit mukaan soittamaan tälle levylle. Valtaosa kitaristeista on äänittänyt omilla vahvistimillaan, eli olen pyrkinyt, että jokaisen tunnistettavissa oleva soundi tarttuu narulle, levyn tuottaja Nino Laurenne luonnehti.