Britney Spears juhli yläosattomissa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on noussut taas otsikoihin paljasteluillaan. Tällä kertaa supertähden vaatteet eivät pysyneet yllä, kun Spears kuherteli uima-altaassa erään nuoren miehen kanssa.

Kyseessä oli 21-vuotias opiskelija Matt Encinias, jonka Britney bongasi musiikkivideonsa avustajien joukosta, asiasta ensimmäisenä uutisoinut Us Weekly kertoo. Britney kutsui Mattin ja muutaman muun nuoren miehen allasbileisiin kanssaan Standard -hotellin katolle kahden aikaan aamuyöllä.

– Britney riisuutui ensimmäisenä, ja muut seurasivat häntä. Kun käännyin ympäri, huomasin, että hän oli yläosattomissa ja että hänellä oli kukkakuvioisia leikkitatuointeja rinnoissaan kuvausten jäljiltä. Minulle kerrottiin, että hän halusi suudella miestä, ja sen hän kyllä tekikin. Tehtävä suoritettu, Encinias kertoi lehdelle.

Lopulta ryhmä päätyi pelaamaan juovuspäissään totuutta ja tehtävää, joten Britney päätyi miehen kanssa yläosattomissa uima-altaaseen. Nuori mies käskytettiin riisuutumaan alastomaksi ja menemään uima-altaaseen, jonne yläosaton Britney häntä seurasi. Paikalla oli myös kameroita, ja kuvamateriaalia juhlista löytyy esimerkiksi tästä, tästä ja tästä.