Kerry Katona kieltäytyi huumetestistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Atomic Kitten -yhtyeestä soolouralle siirtynyt brittipoppari Kerry Katona on kieltäytynyt osallistumasta huumetestiin, jossa piti testata onko hän sopiva äidiksi, News of the World uutisoi.

Tyttöyhtyeen riveissä tunnetuksi tullut Katona oli viime perjantaina oikeudessa, jossa hän yritti saada lastensa huoltajuuden takaisin lasten isältä, poptähti Brian McFaddenilta. Viisivuotias Molly ja neljävuotias Lily-Sue jäivät kuitenkin isän huostaan.

Brittilehdet ovat viime aikoina väittäneet, että Katona olisi huumekoukussa, ja testistä kieltäytyminen viittaa lehtitietojen pitävän paikkansa. McFaddenin lakimiehet vaativat testiä, jotta Katonan soveltuvuus äidiksi olisi voitu varmistaa.

Pariskunnan lapset ovat asuneet McFaddenin perheen luona Irlannissa. Kerry Katona ei ole tavannut lapsiaan pariin kuukauteen. Brian on seurustellut viimeiset kolme vuotta poptähti Delta Goodremin kanssa.