Lost-luojalla mystisiä suunnitelmia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyssarja Lost jatkuu ensi torstaina myös Suomessa, mutta sarjan luoja JJ Abrams tähyilee jo tulevaisuuteen. Parhaillaan Yhdysvaltojen elokuvateattereissa pyörii mystinen elokuvatraileri, jossa markkinoidaan vielä nimetöntä elokuvaa.

Trailerissa nähdään pieni joukko luksuselämästään juhlissa nauttivia ihmisiä New Yorkissa. Pian jättimäinen tulipallo kuitenkin iskeytyy kaupunkiin tuhoten muiden muassa vapaudenpatsaan. Tulevan elokuvan nimen on veikattu olevan Cloverfield, mutta Paramount Pictures on kertonut sen olevan pelkkä työnimi.

Leffan käsikirjoituksen uskotaan olevan Lost -sarjan tuottaja Drew Goddardin käsialaa, ja ohjaajaksi veikataan Matt Reevesiä, joka on aiemmin tehnyt Abramsin kanssa esimerkiksi Felicity -sarjaa. Elokuvaa odotetaan ensi-iltaan ensi vuoden alussa. Internet Movie Database kertoo ensi-illan olevan 18. tammikuuta 2008.