P.Diddy haluaa Sienna Millerin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti P.Diddy ei ole antanut periksi, vaikka hänen jo pitkään piirittämänsä ihastus Sienna Miller ei ole lämmennyt supertähden charmille. Diddy kutsui näyttelijä-mallin äskettäin myös luksusjahdilleen RM Elegantille Ibizan maisemiin.

– Diddy odottaa romanssia. Hän on hankkinut kynttilöitä ja loputtoman varaston Cristal -shampanjaa jäissä, lähde kertoi Sunday Mirror -lehdelle.

Sean ”Puff Daddy” Combs ja Sienna Miller on yhdistetty toisiinsa jo useita kertoja, mutta Miller on kuitenkin kiistänyt väitetyn suhteen. Diddy on piirittänyt Siennaa jo pitkään, mutta viime aikoina tilanne on kuitenkin muuttunut, sillä molemmat tähdet ovat eronneet tahoillaan.

Sienna jätti äskettäin poikaystävänsä Jamie Burken, ja Diddy sai puolestaan kenkää pitkäaikaiselta kumppaniltaan Kim Porterilta.